18 November 2023



Lieve Mensen

Het creatieve proces is zoals een rivier die natuurlijk en moeiteloos door je heen stroomt. Wanneer je connectie maakt met die innerlijke stroom, ervaar je de intensiteit van het leven ten volle. Wanneer je creëert, beweegt “De Rivier van Kunst en Leven’ door je heen. Je kan geen twee keer in dezelfde rivier duiken, het is altijd anders. Aarzel niet en duik opnieuw.

Verdiepingscursussen, Back to the Point en de 6 Vedangas staan nog gepland dit najaar in november en december. Het voorjaarsprogramma 2024, staat online en vind je terug in deze mail.

Nieuws!!!

Ik nodigde Gunnar Strandh opnieuw uit in mijn atelier op Rijkbos voor de Teacher Training Vedangas, een vierdaagse van donderdag 29 februari tot zondag 03 maart 2024.

Gunnar Strandh is de kenner in Vedic Art van de Vedangas. Hij neemt ons mee op weg om nieuwe inzichten te verwerven en te verdiepen in deze materie.

Warme welkom in mijn atelier.






Teacher Training Vedangas Gunnar Strandh | 29 februari - 3 maart 2024

Je kan deelnemen aan deze training wanneer je zowel de Teacher Training A/B als Teacher Training C hebt afgerond. Je hebt ervaring in minstens tweemaal het doorgeven van de Vervolgcursus en je hebt tweemaal de Vedangas cursus bijgewoond.

Deze cursus geeft je toestemming om de Vedangas basiscursus en de Vedangas vervolgcursus te geven.

De cursus omvat de begrippen Expressie, Alwetendheid, Transformatie, Meten, Zelfreferentie en Expansie. De cursusinhoud wordt verdiept in relatie tot het leven, kunst en de 17 principes. Vedangas is kennis uit de holistische Vedische filosofie waarin de principes zijn gestructureerd.

De Training bestaat uit meerdere lezingen,
er is tijd en ruimte om te schilderen.

De cursus wordt in het Engels gegeven.

De cursus bestaat uit vier dagen.
Het atelier is open van 10u tot 17 u.

Deelname: € 700

Thee, water en versnaperingen worden voorzien. Gelieve je lunch mee te brengen.

Schildersmateriaal bepaal jezelf.

Zoek je een verblijf in de buurt, hier vind je een lijst.

Warme welkom!

Deelname

De cursus bedraagt €700 (incl)

Wil je graag inschrijven voor de cursus, vul de onderstaande velden in en druk op verzenden.

Je inschrijving is definitief als je het bedrag overschrijft met vermelding van je naam, de cursus en de cursus data op rekeningnummer IBAN: BE40 6528 5176 4863.



Stuur een mail naar info@artinne.be



Warme groet,
Tinne Cuyvers

Vedic Art teacher trainer
Coördinator Vedic Art België